Community

Voor sommige leerprocessen is het fijn om samen met anderen te leren. Daarom bieden we een aantal community vormen aan die je in jouw trainingen in kunt bouwen. We lichten ze hieronder kort toe:

Forum
Deelnemers kunnen van elkaar leren en elkaar adviezen geven. Met onze forum functie kan je 1 of meerdere fora aanmaken. Je bepaalt vooraf welke categoriën er zijn en wie op welk moment toegang krijgt. Zo kan je bijvoorbeeld na het voltooien van een les, toets of bundel toegang geven tot (een deel) van het forum. Zodra de deelnemer toegang heeft kan diegene vragen aanmaken waar andere deelnemers op kunnen antwoorden.

Open vragen
Wanneer je vooraf een vraag in de community klaarzet dan kan je deze opnemen in een of meerdere lessen. Op dat moment fungeert dit ‘forum draadje’ als een open vraag waarop de deelnemers kunnen antwoorden én de antwoorden van andere deelnemers in de les kunnen zien. Zo kunnen ze direct van elkaar leren.
Het grote voordeel hiervan is dat de gebruikers niet apart naar het forum hoeven gaan en zo optimaal gemotiveerd worden om actief deel te nemen in de community.