Mobiele Apps

Ons platform is vanaf het begin opgezet als schaalbare applicatie die op elk scherm optimaal werkt om jouw content over te brengen op jouw deelnemers. Er zijn echter een aantal voordelen waardoor het interessant kan zijn om naast de web-variant ook een app te gebruiken van ons platform. We hebben twee Apps:

Beheerders App
Voor jou als beheerder hebben we een app waarmee je laagdrempelig en snel in contact blijft met de deelnemers. Je krijgt push-notificaties op het moment dat een deelnemer je een bericht stuurt en je hebt op elk moment inzicht in hoeveel deelnemers je hebt en wie er precies deelneemt aan welke training. Daarnaast kan je vanuit de App de voortgangslog beheren waardoor je met gemak de voortgang van de deelnemers in de gaten kunt houden en ze feedback kunt geven wanneer dat nodig is. Je vindt deze app onder de naam “CF Manage” in de App Stores.

Deelnemers App
Wil je nog nauwer contact houden met deelnemers, dan is de deelnemers app ideaal voor jou! Je vindt deze app in de App Stores onder de naam “CourseFlow”.
Met deze app kunnen jouw deelnemers met gemak de online trainingen die je aanbiedt volgen. Daarnaast krijgen ze push notificaties wanneer je ze een bericht stuurt of wanneer er nieuwe content beschikbaar is gekomen. Ook de community functie wordt door deze app actiever gebruikt doordat pushnotificaties sneller worden gelezen dan e-mails.

Volgende functie: Lees alles over LTI