We staan voor jou klaar!

Zoals je wellicht al hebt ontdekt kan je zelf prima met CourseFlow aan de slag, daar heb je onze hulp niet bij nodig. Maar het is soms toch fijn om even een diepergaande vraag te kunnen stellen of iemand te spreken die met je mee denkt en het systeem volledig kent.

Wij werken graag vraag gestuurd, wat inhoudt dat we nieuwe functies ontwikkelen aan de hand van wat er bij onze klanten leeft. Schroom dus niet om zo nu en dan een wens, voor bijvoorbeeld een nieuwe functie, bij ons neer te leggen.

Twijfel je of CourseFlow het platform voor jou is? Dan is onze gratis en vrijblijvende Demo Experience wellicht wat voor jou. Wij zetten dan kosteloos een of twee lessen klaar in jouw (proef)account. Zo hoef je nog geen energie te steken in het leren kennen van ons platform en kan je toch direct bekijken hoe deelnemers jouw content in ons platform zouden ervaren. Dit is met name handig als je visueel bent ingesteld of als je bijvoorbeeld collega’s mee wilt nemen in de beslissing of CourseFlow wel of niet geschikt is.

Jerry Tieben

Jerry Tieben

Eigenaar & Developer

Je zult Jerry regelmatig tegenkomen. Hij houdt zich met name bezig met het ontwikkelen en uitrollen van nieuwe functies waar onze klanten blij van worden.

Mascha Santegoets

Mascha Santegoets

Business Manager & Klantenservice

Het kan bijna niet zijn dat je Mascha nooit gaat spreken. Ze kan je, vanwege haar ervaring en technische kennis, goed adviseren of CourseFlow geschikt is voor jouw plannen.

Agnes Veltman-Boeijing

Agnes Veltman-Boeijing

Klantenservice

Agnes staat elke week voor je paraat. Ze zal binnen no-time jouw vragen beantwoorden over het gebruik van CourseFlow.

Marije Lavertu

Marije Lavertu

Klanttevredenheid

Marije zal je mogelijk een mailtje sturen of even bellen om te horen of we nog iets voor je kunnen betekenen. Geen sales, pure interesse en gezelligheid.